Kirby

Van harte welkom in de grootste en meest uitgebreide webshop met Kirby stofzuigers van Nederland. Bent u een trotse bezitter van een Kirby of bent u geinteresseerd in de aankoop van een Kirby? Of zoekt u originele Kirby stofzuigerzakken, Kirby onderdelen, Kirby reinigingsproducten (zoals Kirby tapijtshampoo) of gewoon wat meer informatie? U zit hier voor al deze zaken helemaal aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé online specialist voor al uw Kirby stofzuiger benodigdheden en kunnen u door kennis en kunde van onze medewerkers van alle informatie voorzien. Dagelijks zijn onze deskundige medewerkers beschikbaar voor (telefonische) ondersteuning, vragen, hulp en adviezen. Heeft u geen persoonlijk contact nodig? Dan koopt u snel en eenvoudig alle originele Kirby producten 24 uur per dag, 7 dagen per week online. 

Voor ieder model Kirby stofzuiger

Lang leve de Kirby kunt u in deze context wel heel letterlijk nemen. Wij hebben namelijk voor ieder in ons land verkochte Kirby stofzuiger altijd een passend en origineel product. U kunt bij ons voor werkelijk alles met betrekking tot uw Kirby stofzuiger terecht. Ook reviseren en verkopen wij al tijden niet meer in produktie zijnde Kirby stofzuigers. De Kirby G4 is het meest voorkomende model waarbij we dit uitvoeren. Deze maken wij veelal werkelijk als nieuw! Ze kunnen nog vele jaren mee maar kosten slechts een fractie van de prijs van een nieuwe Kirby. Wij hebben diverse hulpfuncties in onze webshop beschikbaar om het juiste product voor uw model Kirby te vinden. Mocht er ondanks dat en ons uitgebreide assortiment onverhoopt een door uw gezocht artikel niet in de webshop beschikbaar zijn, neemt u dan alstublieft contact op. Wij helpen u graag.

Alleen origineel Kirby

Kirby is al sinds 1914 een succesvol verkopend apparaat. Vele miljoenen exemplaren zijn er verkocht. En dat dus al in méér dan 100 jaar! En dit is niet voor niets! De stofzuiger Kirby staat bekend om een goed presterend apparaat met een lange levensduur. Daar hoort een lange verkrijgbaarheid van alle originele kirby componenten bij. Wij waarborgen en ondersteunen namens de fabrikant de kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties van de Kirby. Tevens houden wij van tevreden klanten die graag levenslang gebruik willen blijven maken van hun Kirby. Daarom verkopen wij uitsluitend originele Kirby producten. Echter zijn sommige componenten (vooral van oudere modellen) niet meer in dezelfde kleur leverbaar, of is het betreffende onderdeel veranderd door verbetering. Wij proberen u in dat geval altijd een kleur of model aan te bieden die het meest past bij de oorspronkelijke samenstelling van uw Kirby.

Wij verwelkomen u graag als klant in onze Kirby webshop en online Kirby service center voor Nederland.