Kirby Nederland

Op zoek naar informatie over Kirby Nederland? Bij StofzuigerOnline zit u dan aan het juiste adres. StofzuigerOnline is gevestigd in Nederland én België en is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met uw Kirby stofzuiger. Vanwege de toenemende behoefte naar informatie over Kirby Nederland via internet bieden wij dit aan via onze website. U kunt hier veel informatie terugvinden over Kirby stofzuigers.

Sinds de komst in 1989 zijn er in Nederland meer dan 200.000 Kirby stofzuigers verkocht. Voor de eigenaren van deze Kirby stofzuigers hebben wij onze webshop beschikbaar alwaar alle originele Kirby producten zijn te bestellen en waar meer informatie is te lezen over Kirby in Nederland.

Na de aankoop van een Kirby stofzuiger, wat veelal aan huis gebeurd, is het soms lastig om na aankoop van de producten iets van Kirby te vinden. Kirby produkten zijn namelijk niet in Nederland niet een winkel te koop zoals u dat gewend bent met andere producten.

Er bestaat niet een specifiek kantoor in Nederland wat zich officieel Kirby Nederland kan noemen. De Kirby fabrikant heeft zijn hoofdvestiging in de Verenigde Staten en heeft in Europa alleen een distributie centrum alwaar Kirby verkopers en service centra hun Kirby stofzuigers en Kirby onderdelen kunnen inkopen.

Door de Kirby fabrikant erkende Kirby dealers mogen geen nieuwe Kirby stofzuigers verkopen via internet. De fabrikant wil graag dat Kirby stofzuigers uitsluitend middels een aan huis demonstratie worden verkocht.

StofzuigerOnline is geen officieel Kirby dealer. Echter staan wij wel volledig achter de verkoop van originele Kirby produkten via internet. Omdat er veel en steeds meer Kirby eigenaren een aankopen online doen neemt ons inkoopvolume toe en weten wij de nodige voordelen af te dwingen. U profiteert mee van deze voordelen!

Hierdoor kunnen wij originele Kirby producten zoals Kirby onderdelen, Kirby stofzuigerzakken, Kirby shampoo e.d. veelal voordeliger leveren dan een officiële Kirby dealer.

Voor meer informatie verzoeken wij u contact op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Kirby Service Nederland: 075-631 39 91