Kirby accessoires

Kirby accessoires

Beoordeeld met 8.9 van 10 - Gebaseerd op 525 reviews

 • Bouwjaar
  2003-2006 (G7 Diamond)
  2012-2014 (G10E Sentria 2)
  2014-2018 (G10E Avalir)
 • Geschikt voor
  Generation 3
  Generation 4
 • Alles wissen

8 Resultaten

Van hoog naar laag sorteren
Weergeven als Raster Lijst

8 Resultaten

Van hoog naar laag sorteren
Weergeven als Raster Lijst

Kirby Accessoires

Ieder model Kirby is uit te breiden met optioneel verkrijgbare Kirby onderdelen. Of beter gezegd; Kirby accessoires. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een Kirby shampooraller, een schuur- en schrobmachine of een kirby turbo borstel om eenvoudig haren te verwijderen van gestoffeerde oppervlakten. Op deze pagina kunt u 'deze' maar ook alle andere accessoires voor ieder type Kirby stofzuiger terugvinden. We hebben ze zo op de webshop ingedeeld dat u gemakkelijk uw keuze kunt maken. Bij elke accessoire staat namelijk vermeld op welk type stofzuiger hij past. Bovenaan de pagina vindt u in de modelkeuze alle Kirby stofzuigermodellen terug. Klik op de stofzuiger van uw keuze, en alle geschikte en beschikbare Kirby accessoires voor dat model komen meteen in beeld.

Als u op de gewenste Kirby accessoire klikt zult u een korte beschrijving van het product terugvinden, evenals over de geschiktheid voor elk model Kirby stofzuiger. Voor de werking krijgt u er sommige accessoires een gratis Kirby gebruiksaanwijzing bij.

Kirby onderdelen ten behoeve van de accessoires

In de webwinkel van StofzuigerOnline kunt u ook losse Kirby onderdelen ten behoeve van uw accessoires bestellen. Hierdoor is het niet altijd noodzakelijk een complete accessoire nieuw te kopen Bij StofzuigerOnline slaag je gegarandeerd voor de beste accessoire onderdelen voor uw stofzuiger. 

Als u accessoire onderdelen voor uw Kirby uitkiest is het nuttig om eerst het model van uw Kirby te bepalen door gebruik te maken van de hulpfunctie. Wij beschikken inprincipe over accessoires en onderdelen voor bijvoorbeeld de veel verkochte modellen Kirby G3 en Kirby G4 uit de negentiger jaren, maar ook tot en met het laatste model wat onlangs nog is uitgebracht. Elk gevonden kirby onderdeel wat u heeft gevonden via de hulpfunctie past precies op het model van uw eigen Kirby stofzuiger. U maakt bij ons dus altijd de juiste keuze en voorkomen we vergissingen door u deze functie aan te bieden.

Uiteraard bestaat er altijd de mogelijkheid om een accessoire of onderdeel te retourneren indien deze toch niet mocht passen. Indien u twijfelt over het juiste onderdelen neem dat gerust contact met ons op. 

Kirby accessoires gratis proberen

Indien u twijfelt over de werking van de Kirby accessoire of als u twijfelt of u de accessoire wel goed zou kunnen bedienen, kunt u contact met ons opnemen om dit te bespreken. Indien u zich enigzins aan kunt passen aan onze agenda kan één van onze service medewerkers zonder extra kosten op een redelijk kort termijn bij u op locatie komen om de betreffende accessoire te demonstreren. Tijdens de aanwezigheid van onze medewerker kunt u het één en ander ook zelf uitproberen. Ook bestaat er de mogelijkheid om een Kirby handleiding (dvd) mee te bestellen. Indien u na het zien van de instructie er niet uitkomt kunt u uiteraard alsnog contact opnemen.

Wij helpen u graag!