Kirby hulpstukken & stofzuigerslang

Kirby hulpstukken & stofzuigerslang

Beoordeeld met 9.0 van 10 - Gebaseerd op 422 reviews

39 Resultaten

Van hoog naar laag sorteren
Weergeven als Raster Lijst
 1. Kirby mini hulpstukken set

  Speciale prijs € 14,95 Reguliere prijs € 19,95
 2. Kirby verlengbuizen set (AV)

  Speciale prijs € 44,95 Reguliere prijs € 47,90
 3. Kirby verlengbuizen set (SE)

  Speciale prijs € 44,95 Reguliere prijs € 47,90
 4. Kirby complete steel (AV)

  Speciale prijs € 59,95 Reguliere prijs € 65,85

39 Resultaten

Van hoog naar laag sorteren
Weergeven als Raster Lijst

Kirby hulpstukken

Iedere nieuwe Kirby stofzuiger wordt standaard geleverd met een 16 delige set Kirby onderdelen in een handige opbergbox inclusief 7 steekgaten aan de bovenzijde. De meest gebruikte onderdelen uit de caddy box is de Kirby verlengbuis, de zachte Kirby afstofborstel van paardenhaar en het Kirby mondstuk voor vloeren. Hierbij is het Kirby bochtstukje met schuifje aan de bovenzijde een onmisbaar onderdeel en daardoor het meest slijtende Kirby onderdeel wat veel klanten nabestellen in onze webshop.

Omdat het bochtstukje een veel verkocht Kirby onderdeel betreft, hebben we met name dit specifieke onderdeel extra gunstig geprijsd. Indien één of beide Kirby verlengbuizen óók aan vervanging toe zijn hebben we speciale aanbiedingen gemaakt door deze Kirby onderdelen als "3 delige set" aan te bieden voor een extra voordelige prijs.

Met de Kirby blaastuit kunt u in combinatie met de inlaat beschermkap de Kirby ombouwen tot lichte compressor. Door de slang op de uitlaat te monteren en de beschermkap op de inlaat te plaatsen kun je middels deze twee Kirby onderdelen met de Kirby blazen of zelfs verf spuiten.  

Kirby slang 

Iedere nieuw geleverde Kirby stofzuiger is standaard voorzien van een 2 meter lange Kirby slang. De speciale koppeling maakt de montage aan de Kirby extra eenvoudig en zorgt tevens voor een degelijke en luchtdichte afsluiting. Omdat beide uiteinden van de slang draaibaar zijn, is de Kirby slang extra flexibel en handig in het gebruik.

Bij schade of slijtage aan de Kirby slang is het niet altijd noodzakelijk om de gehele Kirby slang te vervangen. Omdat de slang en/of de eindstukken ook "los" leverbaar zijn, kunt u geld besparen door alleen het kapotte onderdeel te vervangen.

Als optionele Kirby accessoire is er een extra lange Kirby stofzuigerslang van bijna 4 meter leverbaar! Omdat deze slang in verhouding slechts "iets duurder" is dan een korte slang en omdat deze veel voordelen biedt, is dit een zeer goede optie om deze te bestellen indien de gehele slang aan vervanging toe is.

Originele Kirby onderdelen

Wij kunnen u ervan verzekeren dat we originele Kirby onderdelen aan u zullen leveren. Tevens levert StofzuigerOnline 99% uit (eigen) voorraad en kunnen we u mede dankzij ons unieke logistieke proces altijd snel voorzien van alle benodigde Kirby produkten. 

Bij StofzuigerOnline weet u zeker dat u de juiste Kirby produkten zal bestellen en daarvoor nooit teveel betaalt!