Kirby stofzuigerzakken

Kirby stofzuigerzakken

Beoordeeld met 8.9 van 10 - Gebaseerd op 525 reviews

6 Resultaten

Van hoog naar laag sorteren
Weergeven als Raster Lijst

6 Resultaten

Van hoog naar laag sorteren
Weergeven als Raster Lijst

Kirby stofzuigerzakken bestellen.

Kirby stofzuigerzakken kunt u bij StofzuigerOnline eenvoudig online bestellen en snel geleverd krijgen. Selecteer in het overzicht eerst uw model en koop gegarandeerd het juiste pakket. Wij bieden 4 verschillen soorten kwaliteiten in 3 verschillende inhoudsaantallen per soort aan. Ze zijn verpakt per pakket van 2, 3, 6 of 9 stuks. Tevens zijn er diverse aantrekkelijke kortingen bij aankoop van een dubbel pakket in de grootste verpakkingsinhoud.

Afhankelijk van uw situatie en wensen kunnen wij u voor de keuze stellen van een goede, een betere of de beste kwaliteit. Heeft u allergieën of wilt u gewoon het beste voor uw Kirby en leefomgeving? Dan adviseren wij u te kiezen voor de HEPA PLUS filters, de geweven witte zakken. De witte zakken met HEPA plus filttration zijn gemaakt van een ander materiaal en hebben extra filterlagen ten opzichte van de normale Micron Magic Filtration zakken. De goedkoopste Kirby stofzuigerzakken zijn de Micron Magic filtration zakken. Die zijn van een enkel laags papier plus één filterlaag aan de binnenzijde van de stofzak. Een prima kwaliteit voor de laagste prijs.

Hoe lang gaan Kirby stofzuigerzakken mee?

Kirby stofzuigerzakken zorgen voor maximaal behoud van luchtstroom totdat deze gevuld is aan de brede zwarte streep halverwege de zak. De overige ruimte wordt gebruikt om de opgezogen lucht over zo'n groot mogelijke oppervlakte te kunnen filteren en naar buiten te blazen. De zak is dus feitelijk eenn groot filter en oplsag van vuil in één! De Kirby heeft verder dus geen filters. Die hoeft u dus nooit te kopen. Nog een groot bijkomend voordeel van filter en zak inéén: U kunt nooit vergeten het filter te verwisselen.

Kirby stofzuigerzakken zijn bedoeld voor eenmalig gebruik. Alle soorten hebben een goed tot zeer goed opnamevermogen zonder dat de zuigkracht afneemt. Iedere zak is uiteindelijk even voordelig in het gebruik. Ze hebben allen ongeveer dezelfde inhoud en ze gaan normaal gesproken even lang mee. Maar indien u er verzekerd van wilt zijn dat er geen fijne stofdelen door de zak zullen komen, raden we u de Micron Magic HEPA filter Plus te nemen. 

Omdat de zuigkracht niet zal afnemen op het moment dat de zak steeds voller wordt haalt u uit iedere zak een optimaal rendement. Zodoende is het niet opmerkelijk dat 1 zak minimaal 2 tot soms wel 6 maanden meegaat. Uiteraard hangt het e.e.a. natuurlijk sterk af van in welke mate en in welke regelmaat de Kirby gebruikt wordt. We gaan er hierbij ook uiteraard vanuit dat men de originele Kirby stofzuigerzakken gebruikt. Met deze wetenschap zijn dit toch wel heel goedkope kirby zakken?!

Originele Kirby stofzuigerzakken kopen.

U kunt bij ons uitsluitend originele Kirby stofzuigerzakken kopen. Want alleen dan kunnen wij u van gegarandeerde optimale prestaties zoals behoud van zuigkracht, levensduur en opnamevermogen verzekeren. Deze zakken zijn door de fabrikant immers speciaal gemaakt en getest voor uw model Kirby. Op de aansluiting zit een patent waardoor alleen de originele zak gegarandeerd 100% goed is te monteren.