Vorwerk stofzuigers

Vorwerk stofzuigers kennen hun oorsprong in Duitsland, alwaar het hoofdkantoor staat en waar de produktie van deze zeer duurzame, energiezuinige en degelijke stofzuiger plaatsvind. Het merk bestaat al sinds 1930 en het heeft al vele innovaties op haar naam staan. Al sinds de zeventiger jaren is de Vorwerk verkrijgbaar op Nederands markt.

Vorwerk stofzuigers hebben uitzonderlijke garantievoorwaarden in tegenstelling tot wat in de branche gebruikelijk is. Tevens is er al een Vorwerk stofzuiger leverbaar vanaf een zeer aantrekkelijke prijs. Deze is vervolgens uit te breiden met diverse accessoires waardoor het een multi inzetbaar apparaat voor de huishouding wordt.

Vorwerk stofzuigers zijn vooruitstrevend en voldoen aan de Europese wetgeving met betrekking tot het energielabel voor stofzuigers zoals deze sinds 1 januari 2017 gelden. Het maximale energieverbruik voor een stofzuiger mag namelijk niet meer zijn dan 900 watt.

De laatste modellen Vorwerk stofzuigers verbruiken slechts maximaal 900 watt. Het gemiddelde verbruik is vanwege de verschillende standen in de praktijk slechts 450watt. Het ledige gewicht van slechts 2.9 kg is bijzonder te noemen evenals de opvallend lage geluidproductie in de laagste (harde vloeren) zuigstand.

De Vorwerk Kobold VK150 stofzuiger is in Nederland, net als in Duitsland het meest verkochte model. StofzuigerOnline is officieel dealer van Vorwerk stofzuigers in Nederland. Wij verzorgen produkt presentaties op locatie en kunnen u voorzien van allerhande informatie.

Wilt u meer weten over het meest recente model, de Vorwerk Kobold VK150 en haar mogelijkheden?

Neem contact op via onderstaande gegevens.

StofzuigerOnline.nl

Kantoor / Werkplaats / Magazijn / Showroom

Rosbayerweg 49
1521 RW WORMERVEER (Zaanstad)
Nederland

Bezoek bij voorkeur op afspraak

Klantenservice 
Tel: 075 - 631 39 91

E-mail: info[apestaartje]stofzuigeronline.nl 

International
Tel: 0031  75  631 39 91 
(we speak english) 

Telefonisch bereikbaar:
Ma. t/m vr. 9.00 - 18.00 uur
Za, Zo en feestdagen; Gesloten

Bij afwezigheid (of in gesprek) krijgt u ons antwoordapparaat. Indien u iets inspreekt bellen we z.s.m. terug.

K.V.K.: 34241580
BTWNR.: NL188542966B01

StofzuigerOnline.nl is een onderdeel en eigendom van Stofzuiger Service Nederland.